Україна, Дніпро,пр.Мануйлівський(Воронцова),77

вів.14.00-17.00, чет.14.00-17.00, суб.10.00-14.00

Josera

Optimeal

Optimeal

ProPlan Dog

Харчові потреби тварин змінюються паралельно зі зміною етапів життя і змінами в способі життя Вашого собаки. Корми Pro Plan® розроблено в максимальній відповідності до індивідуальних потреб тварини:
на кожному етапі життя собаки (для цуценят, для дорослих собак та собак віком від 7 років)
у ситуаціях, які потребують особливого догляду (підвищена харчова чутливість, алергійні шкірні реакції, надлишкова вага чи висока фізична активність)
для порід будь-яких розмірів (малих порід, великих порід з масивною статурою, великих порід з атлетичною статурою)
маючи багаторічний досвід виробництва та передових наукових досліджень Nestle Purina® прагне забезпечити довге життя та зберегти здоров’я Вашого собаки, адже ми розуміємо як Ви його любите.
виходячи з того, що домашні тварини є нашими партнерами, за допомогою спеціального харчування, яке відповідає спеціальним потребам собак, ми намагаємось допомоги власникам та їх улюбленцям прожити разом довге та щасливе життя.ProPlan Dog Puppy Small Breed для цуценят малих порід. З куркою та рисом.

Puppy Small Breed (Для цуценят малих порід. З куркою та рисом). Концентрований вміст поживних речовин;містить молозиво,багате на природні антитіла, які зміцнюють імунну систему; підтримує здоровий ріст кісток та м’язів. Спеціальні гранули малих розмірів легко пережовуються та ідеально підходять для маленьких собак.

СКЛАД: курка (21%), зневоднений пташиний протеїн, кукурудзяна клейковина, кукурудза, пшениця, тваринний жир (свинячий), рис (7%), сушений буряковий жом, вітаміни та мінеральні речовини, яєчний порошок, дігест, риб’ячий жир, молозиво (0.1%).

ВІТАМІНИ: вітамін А: 28 300 МО/кг; вітамін D3: 920 МО/кг; вітамін E: 360 МО/кг; вітамін C: 130 мг/кг.

МІНЕРАЛЬНІ РЕЧОВИНИ: сульфат заліза: 150 мг/кг; кальцію йодат: 2.5 мг/кг; міді сульфат: 38 мг/кг; cульфат марганцю: 40 мг/кг; цинку сульфат: 330 мг/кг; натрію селеніт: 0.23 мг/кг.

ТИПОВИЙ АНАЛІЗ: сирий протеїн 32.0 %; сирий жир: 21.0 %; волога: 8%; сира зола: 7.5 %; сира клітковина: 1.5 %, ДГК: 0.05%. Енергетична цінність (калорійність): 395 ккал /100 гр.
ProPlan Dog Puppy для цуценят. З куркою та рисом.

Puppy (Для цуценят. З куркою та рисом). Корм PRO PLAN® PUPPY Original для цуценят спеціально створений для задоволення специфічних харчових потреб цуценят віком від 2 до 12 місяців. З молозивом, материнським молоком, багатим на природні антитіла, які посилюють імунну відповідь для посилення захисту, який цуцентя отримує від матері. Комплекс також регулює баланс між корисними та хвороботворними кишковими бактеріями, підвищуючи стійкість до поширених порушень роботи кишечнику у цуценят. Містить DHA (омега-3 жирну кислоту), яку виявлено у складі материнського молока, необхідну для правильного розвитку головного мозку та органів зору. Ключові іпоживні речовини, такі як Омега -3 та -6 жирні кислоти, сприяють розвитку здорової шкіри та блискучої шерсті, які захищатимуть цуценя від впливу навколишнього середовища.

СКЛАД: курка (20%), пшениця, кукурудзяна клейковина, зневоднений пташиний протеїн, рис (8%), тваринний жир (свинячий), кукурудза, дігест, сушений буряковий жом, вітаміни та мінеральні речовини, яєчний порошок, риб’ячий жир, молозиво (0.1%).

ВІТАМІНИ: вітамін А: 28 000 МО/кг; вітамін D3: 910 МО/кг; вітамін E: 200 МО/кг; вітамін C: 120 мг/кг.

МІНЕРАЛЬНІ РЕЧОВИНИ: сульфат заліза: 180 мг/кг; кальцію йодат: 2.9 мг/кг; міді сульфат: 45 мг/кг; cульфат марганцю: 45 мг/кг; цинку сульфат: 380 мг/кг; натрію селеніт: 0.26 мг/кг.

ТИПОВИЙ АНАЛІЗ: сирий протеїн 30.0 %; сирий жир: 19.0 %; волога: 8 %; сира зола: 7.0 %; сира клітковина: 2.0 %; Омега-3 жирні кислоти: 0.4%; Омега-6 жирні кислоти: 2.9%, ДГК (докозагексаєнова кислота): 0.06 %. Енергетична цінність (калорійність): 390 ккал /100 гр.
ProPlan Dog Puppy Large Breed для цуценят великих порід. З куркою та рисом.

Puppy Large Breed (Для цуценят великих порід. З куркою та рисом). Цуценята великих порід масивної статури за своєю природою схильні до повільного метаболізму. Цей спеціально адаптований корм підтримує масивну статуру і водночас сприяє утворенню безжирової маси тіла. З молозивом, материнським молоком, багатим на природні антитіла, які посилюють імунну відповідь для посилення захисту, який цуцентя отримує від матері. Комплекс також регулює баланс між корисними та хвороботворними кишковими бактеріями, підвищуючи стійкість до поширених порушень роботи кишечнику у цуценят. L-карнітин у поєднанні з оптимальним рівнем протеїнів та жирів для підтримки гармонійного росту та нормального розвитку суглобів, оскільки цуценята з масивним типом статури більш схильні до надмірного збільшення ваги. Містить ДГК (омега-3 жирну кислоту), яку виявлено у складі материнського молока, необхідну для правильного розвитку головного мозку та органів зору.

СКЛАД: курки (18%), пшениця, кукурудзяна клейковина, зневоднений пташиний протеїн, кукурудза, рис (7%), тваринний жир (свинячий), пшеничні волокна, дігест, сушений буряковий жом, вітаміни та мінеральні речовини, зневоднений рибний протеїн, яєчний порошок, риб’ячий жир, молозиво (0.1%).

ВІТАМІНИ: вітамін А: 29 000 МО/кг; вітамін D3: 945 МО/кг; вітамін E: 360 МО/кг; вітамін C: 140 мг/кг, L-карнітин: 300 мг/кг.

МІНЕРАЛЬНІ РЕЧОВИНИ: сульфат заліза: 185 мг/кг; кальцію йодат: 3.0 мг/кг; міді сульфат: 45 мг/кг; cульфат марганцю: 45 мг/кг; цинку сульфат: 390 мг/кг; натрію селеніт: 0.27 мг/кг.

ТИПОВИЙ АНАЛІЗ: сирий протеїн 29.0 %; сирий жир: 15.0 %; волога: 8.0 %; сира зола: 7.5 %; сира клітковина: 2.0 %, ДГК: 0.08%. Енергетична цінність (калорійність): 365 ккал /100 гр.
ProPlan Dog Puppy Sensitive. З лососем та рисом. Сухий повнораціонний корм для цуценят схильних до алергії віком від 2 до 24 місяців.

ProPlan Dog Puppy Sensitive. До складу цього корму входить обмежена кількість джерел білка, що допомагає мінімізувати реакції шкіри, пов’язані з чутливістю до їжі, але при цьому забезпечуються високі рівні специфічних поживних речовин, незамінних для підтримки здорового стану шкіри та краси шерсті. Особливий рівень Омега-3 жирних кислот допомагає зменшити негативні шкірні реакції, пов’язані з чутливістю до певних компонентів у кормах. Містить обмежене число джерел протеїнів для зниження можливих шкірних реакцій у цуценят із чутливою шкірою і травленням. З високим рівнем антиоксидантів, таких як вітаміни Е та С, для розвитку міцної імунної системи і продовження захисту, отриманого від матері.

СКЛАД: лосось (21%), зневоднений протеїн лосося, кукурудзяна клейковина, кукурудза, рис (11%), тваринний жир (свинячий), дігест, сушений буряковий жом, вітаміни та мінеральні речовини.

ВІТАМІНИ: вітамін А: 32 350 МО/кг; вітамін D3: 1 050 МО/кг; вітамін E: 650 МО/кг; вітамін C: 220 мг/кг.

МІНЕРАЛЬНІ РЕЧОВИНИ: сульфат заліза: 200 мг/кг; кальцію йодат: 3,2 мг/кг; міді сульфат: 50 мг/кг; cульфат марганцю: 50 мг/кг; цинку сульфат: 420 мг/кг; натрію селеніт: 0.30 мг/кг.

ТИПОВИЙ АНАЛІЗ: сирий протеїн 32.0 %; сирий жир: 20.0 %; волога: 8%; сира зола: 8.0 %; сира клітковина: 3.0 %; Омега-3 жирні кислоти: 1.2%. Енергетична цінність (калорійність): 390ккал /100 гр.
ProPlan Dog Adult mini для дорослих собак малих порід. З куркою та рисом.

Adult Mini Chicken (Для дорослих собак малих порід. З куркою та рисом). Розроблений таким чином, щоб забезпечувати собак дрібних порід поживними речовинами в адаптованій кількості, необхідній для підтримки їхнього швидкого метаболізму. Для підтримки здоров’я зубів та ясен до складу цього корму також додано спеціальні поживні речовини, а хрусткі крокети призначені для того, щоб зменшувати накопичення зубного каменю. Ретельно підібрані інгредієнти приготовані на парі для збереження чудового смаку та максимального задоволення від їжі.

СКЛАД: курка (20%), зневоднений пташиний протеїн, пшениця, кукурудза, кукурудзяна клейковина, рис (7%), тваринний жир (свинячий), сушений буряковий жом, вітаміни та мінеральні речовини, яєчний порошок, риб’ячий жир, дігест, дріжджі.

ВІТАМІНИ: вітамін А: 28 000 МО/кг; вітамін D3: 910 МО/кг; вітамін E: 620 МО/кг; вітамін C: 225 мг/кг.

МІНЕРАЛЬНІ РЕЧОВИНИ: сульфат заліза: 175 мг/кг; кальцію йодат: 2.8 мг/кг; міді сульфат: 40 мг/кг; cульфат марганцю: 45 мг/кг; цинку сульфат: 365 мг/кг; натрію селеніт: 0.26 мг/кг.

ТИПОВИЙ АНАЛІЗ: сирий протеїн 28.0 %; сирий жир: 17.0 %; волога: 8%; сира зола: 8.0 %; сира клітковина: 2.0 %. Енергетична цінність (калорійність): 370 ккал /100 гр.
ProPlan Dog Adult mini Digestive comfort. Сухий повнораціонний корм для дорослих собак дрібних порід з чутливою системою травлення. З індичкою та рисом.

Корм для дорослих собак PRO PLAN® Small & Mini ADULT HEALTH & WELLBEING спеціально розроблений для задоволення харчових потреб собак дрібних та міні порід і сприяє їх здоров’ю та доброму самопочуттю. Спеціально розроблена концентрація поживних речовин для підтримки пришвидшеного метаболізму собак маленьких порід. Зменшення утворення зубного нальоту до 40%. Збалансований вміст мінеральних речовин, вітаміну D та хрустка структура гранул підтримують здоров’я зубів та десен. Ретельно підібрані інгредієнти приготовані на парі для збереження чудового смаку та максимального задоволення від їжі. Спеціальні гранули малих розмірів легко пережовуються та ідеально підходять для маленьких собак.

СКЛАД: індичка (22%), кукурудза, кукурудзяна клейковина, зневоднений протеїн індички, кукурудзяна крупа, рис (7%), тваринний жир (свинячий), сушений буряковий жом, сушений корінь цикорію (1%, джерело пребіотиків), яєчний порошок (0.8%), вітаміни та мінеральні речовини, риб’ячий жир, дігест, дріжджі, бентоніт.

ВІТАМІНИ: вітамін А: 28 000 МО/кг; вітамін D3: 910 МО/кг; вітамін E: 590 МО/кг; вітамін C: 240 мг/кг.

МІНЕРАЛЬНІ РЕЧОВИНИ: сульфат заліза: 170 мг/кг; кальцію йодат: 2.8 мг/кг; міді сульфат: 40 мг/кг; cульфат марганцю: 40 мг/кг; цинку сульфат: 365 мг/кг; натрію селеніт: 0.26 мг/кг.

ТИПОВИЙ АНАЛІЗ: сирий протеїн 28.0 %; сирий жир: 17.0 %; волога: 8%; сира зола: 6.5 %; сира клітковина: 1.5 %. Енергетична цінність (калорійність): 380 ккал /100 гр.
ProPlan Dog Adult для дорослих собак. З куркою та рисом.

Adult (Для дорослих собак. З куркою та рисом). Повнораціонний та збалансований корм задовольняє харчові потреби, що дозволяє забезпечувати здоров’я дорослих собак та допомагає підтримувати ідеальну вагу тіла. Містить джерело пребіотиків, які збільшують кількість біфідобактерій для поліпшення балансу мікрофлори кишечнику. Це також сприяє забезпеченню клітин товстого кишечнику поживними речовинами, результатом чого є покращення загального стану шлунково-кишкового тракту. З високим рівнем антиоксидантів, таких як вітаміни Е та С, для підтримки міцної імунної системи. Ключові поживні речовини, такі як Омега-3 та -6 жирні кислоти, підтримують здоров’я шкіри та блискучу шерсть, які захищатимуть вашого улюбленця від негативного впливу навколишнього середовища.

СКЛАД: курка (20%), пшениця, зневоднений пташиний протеїн, кукурудза, рис (7%), сушений буряковий жом, тваринний жир (свинячий), кукурудзяна клейковина, дігест, яєчний порошок, риб’ячий жир, вітаміни та мінеральні речовини.

ВІТАМІНИ: вітамін А: 28 200 МО/кг; вітамін D3: 920 МО/кг; вітамін E: 610 МО/кг; вітамін C: 220 мг/кг.

МІНЕРАЛЬНІ РЕЧОВИНИ: сульфат заліза: 180 мг/кг; кальцію йодат: 2.9 мг/кг; міді сульфат: 45 мг/кг; cульфат марганцю: 45 мг/кг; цинку сульфат: 380 мг/кг; натрію селеніт: 0.27 мг/кг.

ТИПОВИЙ АНАЛІЗ: сирий протеїн 26.0 %; сирий жир: 16.0 %; волога: 8.0 %; сира зола: 7.5 %; сира клітковина: 2.0 %; Омега-3 жирні кислоти: 0.3%; Омега-6 жирні кислоти: 2.7%. Енергетична цінність (калорійність): 370 ккал /100 гр.

ProPlan Dog Adult Large Breed для дорослих собак великих порід. З куркою та рисом.
Корм для дорослих собак великих порід масивної статури створений для задоволення специфічних харчових потреб собак великих порід (вага тіла >25 кг): лабрадори ретривери, золотисті ретривери, сенбернари, бернські зенненхунди, мастифи, ротвейлери. Розроблений спеціально для собак великих порід масивної статури, цей корм характеризується зниженою калорійністю* та містить особливі поживні речовини, що забезпечують достатнє живлення для масивної статури та сприяють підтримці м’язової маси тіла. *У порівнянні з кормом для дорослих собак великих порід атлетичної статури. Містить джерело пребіотиків, які збільшують кількість біфідобактерій для поліпшення балансу мікрофлори кишечнику. Це також сприяє забезпеченню клітин товстого кишечнику поживними речовинами, результатом чого є покращення загального стану шлунково-кишкового тракту. L-карнітин у поєднанні з оптимальним рівнем протеїнів та жирів, допомагає контролювати відкладення жиру, зменшуючи таким чином навантаження на суглоби, оскільки собаки великих порід з масивною статурою схильні до надмірного збільшення ваги.

СКЛАД: курки (19%), пшениця, кукурудза, кукурудзяна клейковина, зневоднений пташиний протеїн, рис (7%), сушений буряковий жом, дігест, пшеничні волокна, зневоднений рибний протеїн, тваринний жир (свинячий), вітаміни та мінеральні речовини, яєчний порошок, риб’ячий жир.

ВІТАМІНИ: вітамін А: 28 600 МО/кг; вітамін D3: 930 МО/кг; вітамін E: 630 МО/кг; вітамін C: 210 мг/кг, L-карнітин: 300 мг/кг.

МІНЕРАЛЬНІ РЕЧОВИНИ: сульфат заліза: 190 мг/кг; кальцію йодат: 3.1 мг/кг; міді сульфат: 45 мг/кг; cульфат марганцю: 50 мг/кг; цинку сульфат: 405 мг/кг; натрію селеніт: 0.28 мг/кг.

ТИПОВИЙ АНАЛІЗ: сирий протеїн 27.0 %; сирий жир: 12.0 %; волога: 8.0 %; сира зола: 7.5 %; сира клітковина: 2.5 %. Енергетична цінність (калорійність): 345 ккал /100 гр.

ProPlan Dog Adult Sensitive. З лососем та рисом. Сухий повнораціонний корм для дорослих собак схильних до алергії.
До складу цього корму входять обмежені джерела білка, що допомагає мінімізувати реакції шкіри, пов’язані з чутливістю до їжі, крім того, він забезпечує високі рівні специфічних поживних речовин, життєво важливих для підтримки здоров’я шкіри та шерсті. Зі спеціальним рівнем Омега-3 жирних кислот для послаблення алергійних шкірних реакцій. Сприяє послабленню шкірних реакцій, які виникають у разі харчової чутливості. Містить обмежене число джерел протеїнів (м’ясо лосося) для зниження можливих шкірних реакцій у собак із чутливою шкірою і травленням. Завдяки високим рівням антиоксидантів, таких як вітаміни E та C, підтримує сильну імунну систему.

СКЛАД: лосось (20%), зневоднений протеїн лосося, кукурудза, кукурудзяна клейковина, рис (11%), кукурудзяна крупа, тваринний жир (свинячий), дігест, сушений буряковий жом, вітаміни та мінеральні речовини.

ВІТАМІНИ: вітамін А: 34 110 МО/кг; вітамін D3: 1 110 МО/кг; вітамін E: 610 МО/кг; вітамін C: 200 мг/кг.

МІНЕРАЛЬНІ РЕЧОВИНИ: сульфат заліза: 225 мг/кг; кальцію йодат: 3.6 мг/кг; міді сульфат: 55 мг/кг; cульфат марганцю: 55 мг/кг; цинку сульфат: 475 мг/кг; натрію селеніт: 0.33 мг/кг.

ТИПОВИЙ АНАЛІЗ: сирий протеїн 29.0 %; сирий жир: 18.0 %; волога: 8%; сира зола: 7.5 %; сира клітковина: 3.0 %; Омега-3 жирні кислоти: 1.1%. Енергетична цінність (калорійність): 380ккал /100 гр.

ЗАКАЗАТЬ КОРМ В ДНЕПРОПЕТРОВСКЕ МОЖНО ПО ТЕЛ. 056 740-50-59, 050 358-34-78